Παναθηναϊκόσ Ιωνικοσ / «Όταν πονάτε να το λέτε στον Θεό / Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league.

Οι πράσινοι προηγήθηκαν μόλις στο 6ο λεπτό με τον . Ακούστε πώς σχολίασαν οι παραγωγοί του bwinσπορ fm 94,6 τη νίκη του παναθηναϊκού επί του ιωνικού για την έκτη αγωνιστική της super league. Στο 38' ο καρλίτος με δεύτερο προσωπικό του γκολ έβαλε τον παναθηναϊκό ξανά μπροστά στο σκορ. Της σχετικά με τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τον ιωνικό στο γήπεδο «απόστολος . Με οδηγό τον εξαιρετικό καρλίτος που πέτυχε χατ τρικ ο παναθηναϊκός σκόρπισε τον ιωνικό και πήρε με εντυπωσιακό τρόπο ένα ακόμη παιχνίδι .

Οι πράσινοι προηγήθηκαν μόλις στο 6ο λεπτό με τον . Παοκ Παναθηναϊκόσ Μπασκετ
Παοκ Παναθηναϊκόσ Μπασκετ from www.naftemporiki.gr
Στο 38' ο καρλίτος με δεύτερο προσωπικό του γκολ έβαλε τον παναθηναϊκό ξανά μπροστά στο σκορ. Ακούστε πώς σχολίασαν οι παραγωγοί του bwinσπορ fm 94,6 τη νίκη του παναθηναϊκού επί του ιωνικού για την έκτη αγωνιστική της super league. Οι πράσινοι προηγήθηκαν μόλις στο 6ο λεπτό με τον . Με οδηγό τον εξαιρετικό καρλίτος που πέτυχε χατ τρικ ο παναθηναϊκός σκόρπισε τον ιωνικό και πήρε με εντυπωσιακό τρόπο ένα ακόμη παιχνίδι . Της σχετικά με τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τον ιωνικό στο γήπεδο «απόστολος . Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league.

Οι πράσινοι προηγήθηκαν μόλις στο 6ο λεπτό με τον .

Με οδηγό τον εξαιρετικό καρλίτος που πέτυχε χατ τρικ ο παναθηναϊκός σκόρπισε τον ιωνικό και πήρε με εντυπωσιακό τρόπο ένα ακόμη παιχνίδι . Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league. Οι πράσινοι προηγήθηκαν μόλις στο 6ο λεπτό με τον . Στο 38' ο καρλίτος με δεύτερο προσωπικό του γκολ έβαλε τον παναθηναϊκό ξανά μπροστά στο σκορ. Της σχετικά με τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τον ιωνικό στο γήπεδο «απόστολος . Ακούστε πώς σχολίασαν οι παραγωγοί του bwinσπορ fm 94,6 τη νίκη του παναθηναϊκού επί του ιωνικού για την έκτη αγωνιστική της super league.

Ακούστε πώς σχολίασαν οι παραγωγοί του bwinσπορ fm 94,6 τη νίκη του παναθηναϊκού επί του ιωνικού για την έκτη αγωνιστική της super league. Με οδηγό τον εξαιρετικό καρλίτος που πέτυχε χατ τρικ ο παναθηναϊκός σκόρπισε τον ιωνικό και πήρε με εντυπωσιακό τρόπο ένα ακόμη παιχνίδι . Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league. Οι πράσινοι προηγήθηκαν μόλις στο 6ο λεπτό με τον . Της σχετικά με τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τον ιωνικό στο γήπεδο «απόστολος .

Οι πράσινοι προηγήθηκαν μόλις στο 6ο λεπτό με τον . Παοκ Παναθηναϊκόσ Μπασκετ
Παοκ Παναθηναϊκόσ Μπασκετ from www.naftemporiki.gr
Με οδηγό τον εξαιρετικό καρλίτος που πέτυχε χατ τρικ ο παναθηναϊκός σκόρπισε τον ιωνικό και πήρε με εντυπωσιακό τρόπο ένα ακόμη παιχνίδι . Οι πράσινοι προηγήθηκαν μόλις στο 6ο λεπτό με τον . Στο 38' ο καρλίτος με δεύτερο προσωπικό του γκολ έβαλε τον παναθηναϊκό ξανά μπροστά στο σκορ. Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league. Της σχετικά με τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τον ιωνικό στο γήπεδο «απόστολος . Ακούστε πώς σχολίασαν οι παραγωγοί του bwinσπορ fm 94,6 τη νίκη του παναθηναϊκού επί του ιωνικού για την έκτη αγωνιστική της super league.

Ακούστε πώς σχολίασαν οι παραγωγοί του bwinσπορ fm 94,6 τη νίκη του παναθηναϊκού επί του ιωνικού για την έκτη αγωνιστική της super league.

Της σχετικά με τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τον ιωνικό στο γήπεδο «απόστολος . Με οδηγό τον εξαιρετικό καρλίτος που πέτυχε χατ τρικ ο παναθηναϊκός σκόρπισε τον ιωνικό και πήρε με εντυπωσιακό τρόπο ένα ακόμη παιχνίδι . Ακούστε πώς σχολίασαν οι παραγωγοί του bwinσπορ fm 94,6 τη νίκη του παναθηναϊκού επί του ιωνικού για την έκτη αγωνιστική της super league. Οι πράσινοι προηγήθηκαν μόλις στο 6ο λεπτό με τον . Στο 38' ο καρλίτος με δεύτερο προσωπικό του γκολ έβαλε τον παναθηναϊκό ξανά μπροστά στο σκορ. Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league.

Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league. Ακούστε πώς σχολίασαν οι παραγωγοί του bwinσπορ fm 94,6 τη νίκη του παναθηναϊκού επί του ιωνικού για την έκτη αγωνιστική της super league. Της σχετικά με τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τον ιωνικό στο γήπεδο «απόστολος . Με οδηγό τον εξαιρετικό καρλίτος που πέτυχε χατ τρικ ο παναθηναϊκός σκόρπισε τον ιωνικό και πήρε με εντυπωσιακό τρόπο ένα ακόμη παιχνίδι . Στο 38' ο καρλίτος με δεύτερο προσωπικό του γκολ έβαλε τον παναθηναϊκό ξανά μπροστά στο σκορ.

Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league. Παοκ-Παναθηναϊκόσ : Ο
Παοκ-Παναθηναϊκόσ : Ο from resources.sport-fm.gr
Στο 38' ο καρλίτος με δεύτερο προσωπικό του γκολ έβαλε τον παναθηναϊκό ξανά μπροστά στο σκορ. Της σχετικά με τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τον ιωνικό στο γήπεδο «απόστολος . Με οδηγό τον εξαιρετικό καρλίτος που πέτυχε χατ τρικ ο παναθηναϊκός σκόρπισε τον ιωνικό και πήρε με εντυπωσιακό τρόπο ένα ακόμη παιχνίδι . Οι πράσινοι προηγήθηκαν μόλις στο 6ο λεπτό με τον . Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league. Ακούστε πώς σχολίασαν οι παραγωγοί του bwinσπορ fm 94,6 τη νίκη του παναθηναϊκού επί του ιωνικού για την έκτη αγωνιστική της super league.

Ακούστε πώς σχολίασαν οι παραγωγοί του bwinσπορ fm 94,6 τη νίκη του παναθηναϊκού επί του ιωνικού για την έκτη αγωνιστική της super league.

Της σχετικά με τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τον ιωνικό στο γήπεδο «απόστολος . Στο 38' ο καρλίτος με δεύτερο προσωπικό του γκολ έβαλε τον παναθηναϊκό ξανά μπροστά στο σκορ. Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league. Οι πράσινοι προηγήθηκαν μόλις στο 6ο λεπτό με τον . Ακούστε πώς σχολίασαν οι παραγωγοί του bwinσπορ fm 94,6 τη νίκη του παναθηναϊκού επί του ιωνικού για την έκτη αγωνιστική της super league. Με οδηγό τον εξαιρετικό καρλίτος που πέτυχε χατ τρικ ο παναθηναϊκός σκόρπισε τον ιωνικό και πήρε με εντυπωσιακό τρόπο ένα ακόμη παιχνίδι .

Παναθηναϊκόσ Ιωνικοσ / «Όταν πονάτε να το λέτε στον Θεό / Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league.. Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league. Στο 38' ο καρλίτος με δεύτερο προσωπικό του γκολ έβαλε τον παναθηναϊκό ξανά μπροστά στο σκορ. Οι πράσινοι προηγήθηκαν μόλις στο 6ο λεπτό με τον . Της σχετικά με τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τον ιωνικό στο γήπεδο «απόστολος . Με οδηγό τον εξαιρετικό καρλίτος που πέτυχε χατ τρικ ο παναθηναϊκός σκόρπισε τον ιωνικό και πήρε με εντυπωσιακό τρόπο ένα ακόμη παιχνίδι .